dominikBanner
Novičke in sporočila

Otvoritev mreže kolesarskih poti

V Češminovem parku je 30. 9. 2020 potekala otvoritev nove mreže kolesarskih poti ob zaključku Projekta Las- za mesto in vas (načrtovanje in povezovanje kolesarskih in drugih poti).
 
Dogodka so se udeležili otroci iz skupin Lučke in Sončki, ki so se takole zabavali z domžalskimi maskotami. 
 

Dan slovenskega športa v vrtcu Dominik Savio

V Vrtcu Dominik Savio smo v sredo, 23.9.2020 obeležili Dan slovenskega športa. Pridružili smo se najbolj množičnemu teku otrok v Sloveniji – Začni mlad, tekmuj pošteno, akciji s katero Atletska zveza Slovenije spodbuja otroke k prvim atletskim korakom in ozavešča o pomenu zdravega načina življenja.

V okviru akcije smo za otroke drugega starostnega obdobja organizirali tek na 100 m, ki je potekal v parku Martina Krpana. Naši otroci zelo radi tečejo in so pretekli  večkrat po 100 metrov.

Urša Lavrič, vzgojiteljica

Izjava staršev - obrazec

Vrtec lahko obiskujejo le zdravi otroci. 
 
Skladno s Higienskimi priporočili za vrtce za preprečevanje širjenja SARS-CoV-2, vas prosimo, da ob začetku šolskega leta, strokovnim delavcem v vrtcu oddate izpolnjeno IZJAVO STARŠEV
 
Prav tako še vedno veljajo ukrepi: umivanje oz. razkuževanje rok za odrasle ob vstopu v vrtec, umivanje rok otrokom ob vstopu v vrtec, vzdrževanje medosebne razdalje ter obvezna uporaba maske v prostorih vrtca. 
 
Ohranjanje zdravja je odgovornost vseh.